Sigurnost i zdravlje

VIDEO KONZULTACIJE

U današnjim izazovnim vremenima Poliklinika Ribnjak odlučna je na svaki Vam način pomoći na putu do zdravlja.
Epidemiološki sigurno

Besplatne konzultacije „na daljinu“ s dr. Milanom Miloševićem, specijalistom ortopedije i traumatologije

Sve što trebate je mobilni telefon ili osobno računalo s kamerom ili mikrofonom (video ili pozivne konzultacije)


Dr. Milan Milošević proglašen je za najdoktora već 6 godina zaredom po izboru hrvatskih pacijenata.


Ova je usluga namijenjena svima koji ne mogu ili ne žele u ovim vremenima za uvodne konzultacije vrijeme provoditi s drugim ljudima, a žele dobiti brz i stručan savjet kako započeti svoje liječenje.

Posebni naglasak stavljamo na skrb za djecu, teško pokretne ili nepokretne, zdravstveno ugrožene, ali i one koji samo žele očuvati svoju vrhunsku formu – sportaše.

Tijekom konzultacija u trajanju od 15 minuta dr. Milošević savjetovat će Vas o svim mogućnostima liječenja ramena, koljena, kukova, kralježnice, šake, stopala…bilo da se radi o ozljedama, dugotrajnijim bolnim stanjima ili samo Vašoj zabrinutosti.


SAZNAJTE VIŠE O DR. MILOŠEVIĆU

Artroza, šepanje, oticanje,  bolovi u mišićima, noćni bolovi…sve stu to stanja za koja možete zatražiti savjet ili drugo mišljenje našeg uvaženog ortopeda iz sigurnosti Vašeg doma, bez opasnosti od zaraze. 

Za dogovaranje konzultacija „na daljinu“ javite se na telefon Poliklinike Ribnjak 01 5510832, e-mail: info@poliklinikaribnjak.hr ili putem društvenih mreža. Naše će Vam ljubazno osoblje u što skorijem roku zakazati termin s liječnikom i o tome Vas odmah obavijestiti.

Ukoliko već imate medicinsku dokumentaciju vezanu uz stanje zbog kojeg trebate konzultacije, molimo Vas da ih pripremite za konzultacije.
Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2021. Sva prava pridržana.