Početna » Sportski Pregled » Funkcionalna Rehabilitacija

U našoj ponudi možete pronaći nekoliko vrsta asistencije u treningu, a sve ih provodi naš renomirani vanjski suradnik, profesor kineziologije Kristijan Blažević, u suradnji s našim fizioterapeutima te drugim kineziolozima. Kristijan Blažević profesor je kineziologije, kondicijski te nogometni trener. Trenutno uz dužnosti u našoj Poliklinici obnaša i dužnost službenog kondicijskog trenera ženskim i muškim seniorskim i juniorskim reprezentativcima Hrvatske u stolnom tenisu. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u provođenju trenažnog i rehabilitacijskog programa vrhunskih sportaša, rekreativaca i djece. Razvio je metodu kognitivno-motoričke analize kojom, s velikim postotkom uspješnosti, procjenjuje koordinacijsko-motoričke sposobnosti u djece na temelju specijalno dizajniranih testova.

Sve opcije treninga i rehabilitacije provode se u našem prostoru za zdravstveno usmjerenu tjelovježbu. Prostor je moderno i bogato opremljen.

Sportska rehabilitacija
Osobni trener

Usluga funkcionalne rehabilitacije temelji se na asistenciji u vježbanju provođenjem individualno dizajniranog programa vježbanja prilagođenog dobi, spolu, antropometrijskim mjerama, vrsti te težini ozljede. Ova vrsta rehabilitacije provodi se nakon završetka programa statičke rehabilitacije koju u našoj ustanovi provode certificirani fizioterapeuti.

Naši stručnjaci rade individualno s Vama duž cijelog trajanja rehabilitacije.

Najdoktori 8 godina zaredom!

Prepoznata kvaliteta i pouzdanost usluge već sedmu godinu zaredom. Brinemo za Vas i Vaše zdravlje na najbolji mogući način. Uvjerite se sami!

Najdoktor 2022

Cjenik usluga

Sve usluge, cijene i pogodnosti potražite u našem cjeniku.

Naši kontakti

Tel.: +385 1 5510 832
Email: info@poliklinikaribnjak.hr

Naše društvene mreže