Rino Centar

Kompletna estetizacija nosa u rukama vrhunskih kirurga

RINOPLASTIKA

put do savršenog nosa u Poliklinici Ribnjak

U Poliklinici Ribnjak, razumijemo koliko nos, kao centralna točka lica, može utjecati na vaš izgled i samopouzdanje. Bilo da se radi o estetskim preinakama ili rješavanju funkcionalnih problema, naš tim stručnjaka koristi najsuvremenije tehnike i pristupe kako bi vam pomogli da dostignete oblik nosa koji će savršeno odgovarati vašem licu i pružiti vam novi osjećaj samopouzdanja. Uz našu stručnost, pažljivu prijeoperacijsku pripremu i postoperativnu njegu, Poliklinika Ribnjak je pravi izbor za vrhunsku rinoplastiku.

ORL PREGLED

PRIMARNA RINOPLASTIKA

SEKUNDARNA RINOPLASTIKA

ODABERITE NAJBOLJE

zašto odabrati nas

Rinoplastika, poznata i kao estetska operacija nosa, može značajno poboljšati ravnotežu i sklad crta lica, istovremeno rješavajući funkcionalne probleme poput otežanog disanja. U Poliklinici Ribnjak, naš tim predvođen dr. Ivanom Ragužom, specijalistom ORL i subspecijalistom plastične kirurgije glave i vrata, posvećen je pružanju personaliziranih rješenja za svakog pacijenta, koristeći najsuvremenije tehnike i pristupe u rinoplastici.

Zašto odabrati Polikliniku Ribnjak za vašu rinoplastiku:

  • Stručnost i iskustvo dr. Ivana Raguža u estetskoj i funkcionalnoj rinoplastici

  • Individualni pristup svakom pacijentu, prilagođen njihovim jedinstvenim potrebama i željama
  • Korištenje najsuvremenijih tehnika i tehnologija za postizanje optimalnih rezultata

ZAPOČNIMO

naš tim stoji vam na raspolaganju

Učinite prvi korak prema nosu kakav ste oduvijek željeli – zakažite konzultacije s našim stručnjakom dr. Ivanom Ragužom i otkrijte kako rinoplastika u Poliklinici Ribnjak može transformirati ne samo vaš izgled, već i kvalitetu života. Uz našu stručnost, najsuvremenije tehnike i individualni pristup, spremni smo biti vaš partner na putu do savršenog nosa i novog samopouzdanja. Vaša ljepota i dobrobit su naša misija – dopustite nam da vam pomognemo da zasijate iznutra i izvana.