I u ovo predblagdansko vrijeme Poliklinika Ribnjak ima nešto posebno za Vas. U sljedeća 4 tjedna za Vas smo pripremili 4 posebna paketa. Prvi paket već je otkriven, dok ćemo ostala 3 iznenađenja otkriti u sljedećim tjednima.

Usluge iz prvog paketa možete kupiti od 19.11. u Poliklinici Ribnjak.

No, ne morate čekati. Ovaj tjedan za Vas nudimo besplatne konzultacije vezane uz usluge iz paketa. Zato ne gubite vrijeme, nego se već danas prijavite za besplatne konzultacije i paket odličnih usluga.

Vaša Poliklinika Ribnjak

ISKORISTITE POGODNOST JOŠ:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

PLASMAGE

Plasmage je medicinski uređaj klase IIb za neinvazivnu mikro operaciju. To je savršen alat za korištenje na mnogim estetskim i dermatološkim protokolima, kao što su:

  • očni kapci,
  • bore,
  • ksantelazme,
  • akne,
  • ožiljci,
  • fibromi,
  • bradavice.

Plasmage donosi energiju PLAZME na tkiva, nastalu ionizacijom plina u zraku.

Omogućuje 30 modulacija energije: kontinuirani način, fraktivni način rada, 4 razine frakcioniranja i 6 ljestvica intenziteta. Zahvaljujući ovom širokom izboru, operator može prilagoditi energiju protokolom liječenja dok osigurava visoku razinu sigurnosti i savršenu kontrolu točke.

ISKORISTITE 50% POPUSTA na Plasmage od 19.11.2018. do 23.11.2018.

VIŠE O ZAHVATU

OBLIKOVANJE NADLAKTICA, KOLJENA, GLEŽNJEVA

Višak masnoće u područjima nadlaktice, koljena, gležnjeva i drugih regija nije rijetkost. Čak i uz tjelovježbu i pravilnu ishranu, ponekad je teško riješiti se masnih naslaga svim željenim mjestima.

U Poliklinici Ribnjak imamo rješenje za to!

Rješite se „kvrgavih“ koljena ili gležnjeva, oblikujte ruke, uklonite podbradak.

Oblikovanje tijela nije samo područje tjelovježbe i nutricionizma, već i medicine. Tu nam posebice rješenje može ponuditi estetska medicina koja je značajno uznapredovala zadnjih godina.

ISKORISTITE 50% POPUSTA na Oblikovanje tijela od 19.11.2018. do 23.11.2018.

VIŠE O ZAHVATU

AQUALYX – Oblikovanje tijela bez noža

Što su lipolitički tretmani?

Lipolitički tretmani su metode lokaliziranog topljenja masnog tkiva korištenjem posebnih kemijskih supstanci koje omogućuju mobilizaciju masnog tkiva i njeno izbacivanje iz organizma.

Prednost ovih tretmana je prije svega lokaliziran pristup, brzina tretmana i neinvazivnost.

Što je Aqualyx?

Aqualyx je novi preparat koji predstavlja pravo rješenje za one najtvrdokornije masne naslage koje odolijevaju svim drugim pokušajima da ih se smanji: strogim dijetama, intenzivnom vježbanju i tretmanima.

Najkraće rečeno to je najnovija tehnologija za korekciju lokaliziranih masnih naslaga korištenjem nekirurške metode. Uspješno dovodi do značajne redukcije lokaliziranog masnog tkiva na tretiranim zonama i kod žena i kod muškaraca.

Primjenjuje se korištenjem specijalnih igala i posebne tehnike ubrizgavanja, tako da je najčešće bez upotrebe anestezije i praktički je bezbolna.

Tretman traje oko 20-30 minuta.

ISKORISTITE 50% POPUSTA na Aqualyx od 19.11.2018. do 23.11.2018.

VIŠE O ZAHVATU
Viseća koža na rukama, koža ruku, višak kože na rukama

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.