POVEĆANJE USANA

O POVEĆANJU USANA

Lijepe usne neizostavni su dio estetskog sklada kojem svi težimo. Moguće je povećati gornju, ali i donju usnu te korigirati određene asimetrije usana! Usna pritom dobiva na volumenu, konture postaju mekše i oku ugodnije. Zahvaljujući preparatima vrhunske kvalitete, povećanje i osvježavanje usana danas je dostupno svima!

U Poliklinici Ribnjak težimo naglasiti punoću i sjaj usana na potpuno prirodan način.

KOJE PREPARATE KORISTIMO?

Estetski tretmani korištenjem prirodnih kiselina u revitalizaciji kože te u povećanju usana danas su široko prihvaćeni! Radi se o prirodnim sastojcima naše kože, zglobova i ostalih dijelova tijela. Treba naglasiti da se ne radi o trajnim preparatima, njihov učinak je vidljiv trenutno, a primjena je brza i sigurna.

Zahvaljujući stalnom napretku industrije medicinskih preparata, dermalna punila prisutna na tržištu vrlo su kvalitetna i potpuno biokompatibilna.

KAKO PREPARATI DJELUJU?

Dermalni fileri su tzv. hidrofilne supstance, odnosno privlače molekule vode iz organizma i na taj se način stvara volumen usana.

I dok je do nedavno vladalo uvriježeno mišljenje o boljim rezultatima ukoliko je filer „gušći“, današnji preparati postižu superiorne rezultate i s manjom koncentracijom.

Preparati su, naime, napravljeni posebnom tehnologijom „umrežavanja“ ili pak „sferičnom tehnologijom“ te rezultiraju dugotrajnim efektom i njihovom lakšom primjenom.

ČESTA PITANJA

JE LI POVEĆANJE USANA BOLNO?

Česti upiti kod ovih tretmana odnose se na pojavu boli. Prije svega, zahvaljujući atraumatskim iglicama i sadržaju anestetskih supstanci u filerima, više ne govorimo o boli, već o manjoj nelagodi za vrijeme tretmana! Iskustvo i preciznost liječnika uvelike doprinose minimalizaciji osjeta.

OTIČE LI USNA NAKON TRETMANA?

Usna je blaže otečena nakon povećanja. Ponekad može biti prisutna i manja masnica. Pojavu „grudica“ treba izbjeći masiranjem i hlađenjem usne. Crvenilo usne je blažeg karaktera i javlja se samo ponekad.

Već drugi dan usna splasne, dok su najbolji rezultati primjene dermalnih filera vidljivi nakon nekoliko dana.

KOLIKO TRAJE UČINAK DERMALNIH FILERA?

Trajanje učinka tretmana povećanja usana u prosjeku iznosi 6 do 12 mjeseci. Treba napomenuti da je brzina razgradnje  individualna. Također, ukoliko uzimate lijekove poput kortikosteroida ili hormonsku terapiju, razgradnja je time ubrzana! Dozirana aplikacija filera ima za rezultat odličan cjelokupni dojam.

Preporučujemo kontrolu Vašeg specijaliste nekoliko dana nakon prve aplikacije te kada se može i ukoliko postoji potreba, dodatno infiltrirati ovaj kvalitetan proizvod.

Tim vrhunskih stručnjaka stoji Vam na raspolaganju za sve konzultacije i tretmane.

POSTOJE LI FILERI DUŽEG TRAJANJA?

Postoje. U našoj ponudi dermalnih filera možete pronaći filere dužeg trajanja, čak i do 18 mjeseci. Ističemo Teosyal RHA, elastični dugotrajni dermalni filer. Više saznajte OVDJE.

REZULTATI POVEĆANJA USANA

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.