Do 31.1.2024. iskoristite čak 30% popusta na operativno liječenje karpalnog kanala. Sindrom karpalnog kanala predstavlja najrašireniju kompresivnu patologiju perifernog živca u ljudskom tijelu, koja nastaje uslijed pritiska okolnih struktura na središnji živac u području korijena šake.
Operativni zahvat izvodi se u lokalnoj anesteziji, primjenom tzv. „blijede staze“, odnosno kompresivne poveske koja pritiskom na krvne žile omogućuje bolju vizualizaciju za vrijeme zahvata. Svrha operacije je presijecanje ovojnice tetiva kroz koje prolazi živac, a konačni rezultat zahvata ovisi o samom tijeku operacije te iskustvu liječnika.
Više saznajte na stranici usluge: Karpalni kanal
Problemi s kralježnicom i krivo držanje česta su pojava kod djece. U Poliklinici Ribnjak nudimo širok spektar usluga za dijagnostiku i liječenje problema s kralježnicom. Dijagnostičke metode počinju pregledom specijaliste ortopeda s preko 20 godina iskustva te, ukoliko je to potrebno, rendgenskim snimkom. Nakon što ustanovimo točno stanje kralježnice, pripremit ćemo personalizirani plan liječenja i rehabilitacijski program kako bi se osigurao najbolji rezultat.
U promotivnom periodu do 31.1. iskoristite čak 50% popusta na prvi pregled ortopeda i prvi tretman (već ovisno o dijagnosticiranom stanju).

Naši kontakti

Tel.: +385 1 5510 832
Email: info@poliklinikaribnjak.hr

Radno vrijeme

Pon-pet: 09:00 – 19:00 (ili po dogovoru)

Naše društvene mreže

Najdoktori 9 godina

zaredom!

Prepoznata kvaliteta i pouzdanost usluge već osmu godinu zaredom. Brinemo za Vas i Vaše zdravlje na najbolji mogući način. Uvjerite se sami!

Cjenik usluga

Sve usluge, cijene i pogodnosti potražite u našem cjeniku.

Sportske organizacije i klubovi kojima pružamo stručnu ortopedsku skrb