POGODNOSTI

Najbolje cijene i najbolja usluga

Očekujte nove pogodnosti uskoro

Dragi naši klijenti,

za Vas smo pripremili pogodnosti na širok spektar naših usluga, kako bismo olakšali svim našim klijentima put do zdravog pokreta.

Matične stanice

Biološka metoda regeneracije oštećenih zglobova. Hrskavice, tetive i ostala meka tkiva mogu se regenerirati ovom metodom liječenja. Matične stanice posve su sigurne i koristimo ih svakodnevno u našoj ustanovi. Saznajte više ovdje.

Iskoristite pogodnosti na cijenu DNA analize u sklopu ortopedskih operacija ramena, koljena i gležnja

Artroskopske operacije – minimalno invazivne procedure liječenja boli – brzi su i jednostavni zahvati kojima se u kratkom periodu može ukloniti bol Vaših zglobova.

Naime, kada se indicira i izvrši operativni zahvat poput, primjerice, artroskopije koljena, gležnja, primjene matičnih stanica u kuk ili koljeno, ili nekog drugog sličnog zahvata, posao koji se odradi u operacijskoj sali u kontekstu kvalitetnog oporavka predstavlja samo jednu stranu novčića! Druga strana ovog novčića je Vaša uloga u priči, a koja se ogleda u pronalasku načina za redukciju tjelesne težine i održavanja razine zdravlja na zadovoljavajućoj razini. Činjenica je da velika većina ne samo naših, nego i pacijenata općenito, na svim razinama zdravstvene zaštite, ima problem prevelike tjelesne težine. Zato je usluga koju Vam nudi Poliklinika Ribnjak idealna – ne samo da dobivate vrhunsku kiruršku uslugu, nego dobivate i alat kojim ćete izbjeći sličan, ali i mnogo drugih potencijalnih zdravstvenih problema u budućnosti!

Više u linkovima:

Cijena – po dogovoru
Ukratko


Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.
Newsletter


Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.


Don’t miss out!
Invalid email address

Poliklinika Ribnjak 2021. Sva prava pridržana.