ORTOPEDIJA2018-11-02T14:41:35+00:00

NAŠI ORTOPEDSKI STRUČNJACI

Osnivač i vlasnik Poliklinike Ribnjak, dr. Milan Milošević, specijalist ortopedije i traumatologije koštano-zglobnog sustava, proglašen je za Najdoktora ortopeda 2015., 2016. i 2017. godine prema izboru hrvatskih pacijenata.

U svakodnevnoj ortopedskoj ambulanti, suvereno koristi ultrazvuk zglobova, mišića, ligamenata kod odraslih i djece.

Uže područje rada :

 • Kirurški zahvati šake i stopala – mekotkivni zahvati, korekcija krivih i skvrčenih prstiju, dekompresije perifernih živaca
 • Nekirurške biološke metode liječenja – autologna kondicionirana plazma (ACP metoda)
 • MATIČNE STANICE – regeneracija ozlijeđene zglobne hrskavice
 • Artroze ili starenja zgloba, kuka, koljena, gležnja,  posttraumatska stanja i ozljede zglobne hrskavice, ozljede ligamenata i tetiva ramena, koljena,
 • Sportske ozljede – sindromi prenaprezanja mišićno – koštanog sustava

ISTAKNUTE USLUGE

MATIČNE STANICE

Zahvaljujući znanstvenoj i biotehnološkoj revoluciji na području ortopedije, danas je moguće gotovo u potpunosti obnoviti oštećene zglobove i to bez operacije.

AUTOLOGNA KONDICIONIRANA PLAZMA

Biološka metoda liječenja koja aktivira faktore rasta u tijelu i omogućuje cijeljenje tkiva, ubrzava sanaciju ozljeda tetiva, ligamenata i mišića.

Specijalistički pregled ultrazvukom

SPECIJALISTIČKI PREGLED ULTRAZVUKOM

Kvalitetan pregled i dobra dijagnoza osnovni su korak na putu rješenja Vašeg problema. Ultrazvukom se Vaše poteškoće mogu lako analizirati radi jednostavnog pronalaska rješenja.

SVE ORTOPEDSKE USLUGE

Stručni suradnici iz područja ortopedije i moderna tehnološka rješenja, omogućuju širok spektar ortopedskih usluga kojima suvereno rješavamo Vaše ortopedske probleme.

Posebno se ističemo neoperativnim metodama liječenja s posebnim naglaskom na inovacije.

Među prvima u Hrvatskoj, koristimo najnovije metode liječenja poput tretmana MATIČNIM STANICAMA.

Zašto odabrati nas

Stručno usavršavanje, stalna ulaganja u tehnološke inovacije i briga za naše klijente, temelj su poslovanja Poliklinike Ribnjak. Uz to, prepoznajemo potrebe današnjeg modernog tržišta i potrebu za cjenovno prihvatljivim modelima, čime je naša ponuda i razina usluge u potpunosti zaokružena. Time postižemo najbolje iskustvo za Vas, naše klijente.

 • VRHUNSKI STRUČNJACI – NAJDOKTORI 2015., 2106. i 2017. godine po izboru hrvatskih pacijenata
 • U KORAK S TEHNOLOŠKIM DOSTIGNUĆIMA
 • NAJNOVIJE BIOTEHNOLOŠKE MEDICINSKE TERAPIJE
 • KOMPLEMENTARNE METODE ZA ŠTO BRŽI OPORAVAK
 • NAJPOVOLJNIJE CIJENE
 • UGODAN AMBIJENT
 • MODERNA OPREMLJENOST

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

Neka naši klijenti govore umjesto nas

Same pohvale cjelokupnom timu na izrazitoj profesionalnosti, susretljivosti i ugodnoj atmosferi, a posebno dr. Miloševiću koji je vrhunski stručnjak u svom području. Svakako preporučam!

Sanja Miladinović, Zagreb

Već drugi put koristim ACP metodu liječenja ozlijede (prvo sam imao rupturu lista, a sad se liječim od puknuća ligamenta na jednoj od glavi kvadricepsa) i svim osobama sa sličnim problemima bih preporučio ovu metodu liječenja jer je oporavak uistinu puno brži i bezbolniji.

Danijel Marijan, Zagreb

Izvrstan dijagnostičar koji poštuje pacijenta i uistinu zna s ljudima! Sve najbolje mogu reći o njemu! Želim da vam pomogne kao meni.

Ivan Matijašević, Karlovac

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.