Dragi naši, zdravlje je naš poziv, a ne samo posao.

Kako bi se pridružili borbi protiv širenja Covid-19 virusa, odlučili smo postupiti u skladu sa službenim preporukama mjera zdravstvene zaštite te privremeno obustaviti rad poliklinike. U ovim turbulentnim vremenima važno je da i dalje budemo jedni uz druge te odgovornim ponašanjem zaštitimo sebe i ostale. U Poliklinici Ribnjak dostupni smo i aktivno na raspolaganju za Vas putem naših online i telefonskih kanala komunikacije.

Za sva pitanja ili konzultacije slobodno nam se obratite putem posebno otvorene telefonske linije 0914818556 koja je otvorena 0-24h te putem e-maila i društvenih mreža gdje primamo Vaše upite na koje ćemo promptno odgovarati. Momentalno nećemo primati nove pacijente, a dosadašnjima ćemo, ukoliko je potrebno, omogućiti dovršetak započetih procedura uz najviše standarde zaštite zdravlja svih.

Odluku o ponovnoj uspostavi uobičajenog rada s pacijentima donijet ćemo ponovno u skladu s preporukama struke, u najboljem interesu svih nas. O ishodu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Najnovije službene informacije o stanju koronavirusa možete pratiti na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Budući da nam je zdravlje na prvom mjestu pozivamo Vas da odgovornim ponašanjem čuvate svoje zdravlje, brinete o Vašim najbližima, osobama iz neposrednog okruženja te ostalim sugrađanima.

Želimo Vam ugodno vrijeme samoizolacije!

Vaša Poliklinika Ribnjak

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.