Predano osoblje,
vrhunski stručnjaci

Predanost radu i Vama, našim klijentima, ključ je uspjeha i Vašeg zdravlja.


POLIKLINIKA RIBNJAK

O nama

Najbolji hrvatski stručnjaci u područjima ortopedije, funkcionalne rehabilitacije, te estetske i plastične kirurgije. Sve na jednom mjestu.
Inovativne i jedinstvene metode liječenja u Hrvatskoj kao što su Cartiva i InSpace ortopedski balon.

Poliklinika Ribnjak specijalizirana je ustanova za ortopediju, traumatologiju, sportsku dijagnostiku, ali i plastičnu, rekonstruktivnu te estetsku kirurgiju i tretmane.

Prisutna je na tržištu više od 15 godina i konstantno povećava broj i kvalitetu usluga koje pruža klijentima svih dobnih skupina. Specijalisti ortopedije, plastične i rekonstruktivne i estetske kirurgije te anesteziologije svakodnevno izvode preglede, dijagnostičku obradu i tretmane – kako konzervativne, tako i operativne.

Kao jedinstvena ustanova u ovom dijelu Europe i prvi u Hrvatskoj, obavljamo ugradnju umjetne hrskavice CARTIVA i InSpace ortopedskog balona za potpuno uklanjanje bolova ramena nastalih kao posljedica oštećenja rotatorne manšete.

Posebno ističemo regenerativne metode liječenja, kao što su primjena matičnih stanica i autologne kondicionirane plazme u liječenju oštećenja mekih tkiva, posebno zglobne hrskavice. Također, prva smo i za sada jedina zdravstvena ustanova koja koristi matične stanice iz područja uške za liječenje oštećenih zglobova.

Sportsko-dijagnostički centar Poliklinike Ribnjak na jednom mjestu objedinjuje sve medicinske usluge koje mogu zatrebati jednom sportašu – preventivne tretmane, dijagnostičke usluge, usluge konzervativnog i operativnog liječenja te usluge fizioterapeutske i kineziološke rehabilitacije.

Poliklinika ima registriranu dnevnu bolnicu uz moderno opremljenu operacijsku salu za izvođenje zahvata u svim vrstama anestezije. Prepoznati smo kao jedinstveno mjesto vrhunske zdravstvene usluge na ovim prostorima, slijedeći slogan „Zdravlje i ljepota. Zajedno“.Temeljna djelatnost naše ustanove je ortopedija.

Cilj pružanja ortopedske usluge je što brži i kvalitetniji povratak svakodnevnim aktivnostima naših klijenata.

Stoga, Poliklinika pruža specijalističke preglede, dijagnostiku u vidu ultrazvuka i artroskopskih zahvata, liječenje biološkim metodama i fizikalnim procedurama te operativno liječenje svih zglobova tijela – ramena, koljena i gležnja, zahvate na kralježnici, šaci, stopalu, kao jednodnevne zahvate nakon kojih se pacijent ubrzo otpušta na kućnu njegu.

Nastavno na ortopedske djelatnosti, u suradnji s eminentnim stručnjacima na poljima fizioterapije, kineziologije te sportske medicine, pružamo uslugu kompletne medicinsko-sportske evaluacije. Dijagnostičke metode poput spiroergometrije i upotrebe složenog kliničkog pregleda u medicinskoj procjeni stanja sportaša, usluge su koje nas izdvajaju i čine jedinstvenom ustanovom na ovim prostorima.

U Poliklinici Ribnjak pružamo profesionalnu medicinsku uslugu u skladu sa postojećim standardima i pravilima struke, a odnedavno i uslugu preko navedenih standarda, kako bi našim klijentima pružili najbolju moguću skrb. To je, prije svega, moguće zahvaljujući visoko educiranom stručnom osoblju Poliklinike, potpuno posvećenom dobrobiti korisnicima naših usluga. Maksimalna fleksibilnost u radu kao i cjenovna pristupačnost usluga, rezultiraju konstantnim razvojem kvalitete naše ustanove.

NAŠE OSOBLJE

Upoznajte naše stručnjake

Višegodišnje iskustvo, predanost radu i stalno unaprjeđenje znanja osigurava vrhunsku uslugu.


Osnivač, ravnatelj

dr. Milan Milošević

Specijalist ortopedije i traumatologije koštano-zglobnog sustava

SAZNAJTE VIŠE


prim., FEBOT

dr. Andrej Radić

Specijalist ortopedije, FEBOT certificiran ortoped.dr.med.

dr. Srđan Ante Anzić

Specijalist otorinolaringologije, subspecijalist iz plastične kirurgije glave i vratadr.med.

dr. Luka Davidović

Doktor medicine


KONTAKTIRAJTE NAS

Pitajte naše
stručnjake

Naši stručnjaci odgovaraju na sva Vaša pitanja.

  Adresa

  Ulica grada Mainza 17,
  Zagreb, Hrvatska  Nazovite nas

  +385 1 5510 832  Pišite nam

  info@poliklinikaribnjak.hr  Zakažite termin

  Pritisnite ovdje za zakazivanje termina
  Ukratko


  Poliklinika Ribnjak jedinstvena je ustanova na području Republike Hrvatske. Objedinjuje različite grane medicine, a sve kako bi ostala vjerna svom sloganu “Zdravlje i Ljepota. Zajedno”. Ortopedija, napredna sportska dijagnostika, funkcionalna i kineziološka rehabilitacija, estetska kirurgija i tretmani, usluge su koje pružamo svakodnevno, stručno i u skladu s najnovijim profesionalnim standardima.

  Poliklinika Ribnjak jedinstveno je mjesto primjene načela regenerativne medicine u vidu aplikacije MATIČNIH STANICA i AUTOLOGNE KONDICIONIRANE PLAZME, dok individualno prilagođenu rehabilitaciju primjenjujemo kao komplementarnu metodu u funkciji što bržeg i kvalitetnijeg oporavka.
  Newsletter


  Prijavite se za newsletter Poliklinike Ribnjak i primajte pogodnosti i novosti izravno u svoj inbox.   Poliklinika Ribnjak 2020. Sva prava pridržana.