Početna » O nama

Najbolji hrvatski stručnjaci u područjima ortopedije, funkcionalne rehabilitacije, te estetske i plastične kirurgije. Sve na jednom mjestu.

O Poliklinici

Poliklinika Ribnjak specijalizirana je ustanova za ortopediju, traumatologiju, sportsku dijagnostiku, medicinu sporta i rada, ali i plastičnu, rekonstruktivnu te estetsku kirurgiju i tretmane.

Najdoktori 8 godina zaredom!

Prepoznata kvaliteta i pouzdanost usluge već sedmu godinu zaredom. Brinemo za Vas i Vaše zdravlje na najbolji mogući način. Uvjerite se sami!

Najdoktor 2022

Osnivač i vlasnik Poliklinike Ribnjak, prim. Milan Milošević

Specijalist ortopedije i traumatologije koštano-zglobnog sustava, proglašen je za Najdoktora ortopeda 8 godina zaredom (2015.-2022.) prema izboru hrvatskih pacijenata. U svakodnevnoj ortopedskoj ambulanti, suvereno koristi ultrazvuk zglobova, mišića, ligamenata kod odraslih i djece.

Poliklinika Ribnjak specijalizirana je ustanova za ortopediju, traumatologiju, sportsku dijagnostiku, medicinu sporta i rada, ali i plastičnu, rekonstruktivnu te estetsku kirurgiju i tretmane.

Prisutna je na tržištu više od 15 godina i konstantno povećava broj i kvalitetu usluga koje pruža klijentima svih dobnih skupina. Specijalisti ortopedije, plastične i rekonstruktivne i estetske kirurgije, anesteziologije te profesori kineziologije i certificirani fizioterapeuti svakodnevno izvode preglede, dijagnostičku obradu i tretmane – kako konzervativne, tako i operativne.

Kao jedinstvena ustanova u ovom dijelu Europe i prvi u Hrvatskoj, obavljamo ugradnju umjetne hrskavice CARTIVA, u svrhu liječenja istrošene hrskavice te InSpace ortopedskog balona, za potpuno uklanjanje bolova ramena nastalih kao posljedica oštećenja rotatorne manšete.

Posebno ističemo regenerativne metode liječenja, kao što su primjena matičnih stanica i autologne kondicionirane plazme u liječenju oštećenja mekih tkiva, posebno zglobne hrskavice. Također, prva smo i za sada jedina zdravstvena ustanova koja koristi matične stanice iz područja uške za liječenje oštećenih zglobova.

Sportsko-dijagnostički centar Poliklinike Ribnjak na jednom mjestu objedinjuje sve medicinske usluge koje mogu zatrebati jednom sportašu – preventivne tretmane, dijagnostičke usluge, usluge konzervativnog i operativnog liječenja te usluge fizioterapeutske i kineziološke rehabilitacije.

Poliklinika ima registriranu dnevnu bolnicu uz moderno opremljenu operacijsku salu za izvođenje zahvata u svim vrstama anestezije. Prepoznati smo kao jedinstveno mjesto vrhunske zdravstvene usluge na ovim prostorima, slijedeći slogan „Zdravlje i ljepota. Zajedno“.

Upoznajte naše stručnjake

Višegodišnje iskustvo, predanost radu i stalno unaprjeđenje znanja osigurava vrhunsku uslugu.

Prim Andrej Radic

Prim. Andrej Radić, FEBOT

Specijalist ortopedije, FEBOT certificiran ortoped.

Prim. Vladimir Barbarossa

Prim. dr. sc. Vladimir Barbarossa

Specijalist ortopedije, dr.med.

Prof. Kristijan Blažević

Prof. Kristijan Blažević

Osobni trener pri Poliklinici. Profesor kineziologije, kondicijski i nogometni trener.

Temeljna djelatnost naše ustanove je ortopedija.

Cilj pružanja ortopedske usluge je što brži i kvalitetniji povratak svakodnevnim aktivnostima naših klijenata.

Stoga Poliklinika pruža specijalističke preglede, dijagnostiku u vidu ultrazvuka i artroskopskih zahvata, liječenje biološkim metodama i fizikalnim procedurama te operativno liječenje svih zglobova tijela – ramena, koljena i gležnja, zahvate na kralježnici, šaci, stopalu, kao i jednodnevne zahvate nakon kojih se pacijent ubrzo otpušta na kućnu njegu.

Nastavno na ortopedske djelatnosti, u suradnji s eminentnim stručnjacima na poljima fizioterapije, kineziologije te sportske medicine, pružamo uslugu kompletne medicinsko-sportske evaluacije. Dijagnostičke metode poput spiroergometrije i upotrebe složenog kliničkog pregleda u medicinskoj procjeni stanja sportaša, usluge su koje nas izdvajaju i čine jedinstvenom ustanovom na ovim prostorima.

U Poliklinici Ribnjak pružamo profesionalnu medicinsku uslugu u skladu sa postojećim standardima i pravilima struke, a odnedavno i uslugu preko navedenih standarda, kako bi našim klijentima pružili najbolju moguću skrb. To je, prije svega, moguće zahvaljujući visoko educiranom stručnom osoblju Poliklinike, potpuno posvećenom dobrobiti korisnicima naših usluga. Maksimalna fleksibilnost u radu kao i cjenovna pristupačnost usluga, rezultiraju konstantnim razvojem kvalitete naše ustanove.

Najdoktori 8 godina zaredom!

Prepoznata kvaliteta i pouzdanost usluge već sedmu godinu zaredom. Brinemo za Vas i Vaše zdravlje na najbolji mogući način. Uvjerite se sami!

Najdoktor 2022

Cjenik usluga

Sve usluge, cijene i pogodnosti potražite u našem cjeniku.

Naši kontakti

Tel.: +385 1 5510 832
Email: info@poliklinikaribnjak.hr

Naše društvene mreže