Dragi prijatelji,

S ponosom vas želimo obavijestiti o novom i značajnom partnerstvu koje smo ostvarili s Boks klubom Leona! 🥊

Mi, u Poliklinici Ribnjak, i Boks klub Leona udružili smo snage kako bismo promovirali važnost sporta, zdravlja i zajedništva u našoj zajednici. Ovo partnerstvo nije samo sporazum na papiru, već istinska suradnja temeljena na zajedničkim vrijednostima.

Kao vodeća ustanova u području sportske medicine, posvećeni smo brizi o vašem zdravlju i kvaliteti života. Boks klub Leona, s druge strane, promiče sportski duh, zdravlje, disciplinu i timski rad kroz svoje aktivnosti. Zajedno, želimo vas potaknuti na zdrav način života, fizičku aktivnost i podupiranje mladih talenata na hrvatskim i svjetskim natjecanjima.
Uskoro ćemo predstaviti brojne aktivnosti i pogodnosti za naše vjerne pacijente te članove Boks kluba Leona. Pratite nas kako biste bili redovito obaviješteni o svim novostima i prilikama koje će proizaći iz ove suradnje.

Zahvaljujemo vam na neprekidnoj podršci i povjerenju koje ste pružili nama i BK Leona kroz godine. Veselimo se budućim projektima i inicijativama koje će još više obogatiti našu zajednicu.

Zajedno smo jači! 💪
#PoliklinikaRibnjak #BoksKlubLeona #Partnerstvo #Zdravlje #Boks

Postavite pitanje

O autoru

Poliklinika Ribnjak

fav

Ortopedija, sportska dijagnostika, rehabilitacija, medicina rada i sporta.