LIPOSUKCIJA

Radiofrekventna liposukcija u Poliklinici Ribnjak

O LIPOSUKCIJI

Vježbate, trudite se, no jednostavno Vam ne uspijeva riješiti se masnih naslaga s određenih dijelova tijela?

Liposukcija je jedan je od najpopularnijih estetskih postupaka i pomoći će vam u rješavanju masnih naslaga kojih se nikako ne možete riješiti.

Dizajnirana za uklanjanje lokalnih džepova masti, liposukcija je idealna za osobe koje nisu u stanju postići tanji oblik tijela usprkos zdravoj prehrani i rutinskoj vježbi.

U Poliklinici Ribnjak koristimo Radiofrekventnu High-definition liposukciju koja ima brojne prednosti u odnosu na klasičnu liposukciju:

  • Bezbolna i potpuno sigurna metoda
  • Minimalno invazivna – milimetarski ožiljak na koži, smanjena mogućnost nastanka infekcije
  • Bez krvarenja u tretiranom području zahvaljujući termalnom efektu elektroda
  • Stimulacija produkcije kolagena ispod kože – savršeno oblikovanje tijela!
  • Skraćeno vrijeme zahvata
  • Lifting efekt – podizanje kože tretiranog područja uz evidentno zatezanje kože
  • Tzv. „lipolitički“ efekt nakon tretmana – konačni učinak još je bolji nekoliko tjedana poslije, smanjuje se pojava celulita

Kako izgleda i što možete očekivati prilikom zahvata?

Zahvat liposukcije ovom metodom izvodi se u lokalnoj anesteziji. Kroz milimetarski male incizije uvode se specijalne elektrode koje emitiraju radiofrekventne valove u smjeru masnog tkiva. Za cijelo vrijeme emitiranja koje oslobađa toplinu, provjerava se temperatura kože kako ne bi došlo do ozljeđivanja iste. Za razliku od klasične, mehaničke liposukcije, ovdje radiofrekventni valovi jednostavno „otapaju“ naslage masnog tkiva. Zatim se uvodi i posebno dizajnirana kanila, kojom se odstranjuje višak masnih stanica.

Radiofrekventna liposukcija precizna je tehnika koja omogućuje kirurgu adekvatno „vođenje“ kanile, traumatiziranje tkiva svedeno je na minimum, a time i pojava eventualnog krvarenja!

Očekivani rezultati High definition liposukcije

Ova metoda liposukcije skraćuje vrijeme zahvata te stimulira produkciju kolagena ispod kože. Time koža postaje zategnuta, prirodnog tonusa, dajući tijelu vitki izgled.

Konačni rezultat neće biti primjetan odmah. Tijekom razdoblja od nekoliko tjedana nakon zahvata, dolazi do tzv. lipolitičkog efekta koji daje još bolji konačni efekt te smanjuje mogućnost pojave celulita.

Važno je znati

Prije zahvata liposukcije, potrebna je konzultacija s našim plastičnim kirurgom radi uspostavljanja realnih očekivanja samog zahvata. Da bi se postigli najbolji mogući rezultati, potrebno je strogo pridržavanje liječničkih uputa prije i nakon tretmana.

Dodatni benefiti radiofrekventne HD liposukcije

Radiofrekvencija potiče metabolizam svakoj pojedinačnoj stanici i omogućuje im bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, na taj način gradeći novo tkivo. Tretmani radiofrekvencije povisuju sadržaj kisika u krvi, požurujući proces oksidacije u tkivima i uzrokujući odbacivanje otpadnog materijala. Poboljšava izmjenu tvari svake stanice i pomaže u uklanjanju suvišne masnoće i stranih naslaga.

Prevenira stvaranje nekorisnih minerala u stijenkama vena i arterija, i drugdje u tijelu. Pomaže proces probave, asimilacije i izlučivanja. Slijedom svega navedenog vidljivo je da tretman ispravlja tendenciju preranog starenja normaliziranjem svih tjelesnih funkcija.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.