Dermatude2018-12-17T10:57:22+00:00

DERMATUDE

ZAMJENA ZA FACE LIFT

STARENJE KOŽE

Naša koža pokazuje prve znakove starenja već nakon 25. godine života. Koža postaje tanja, cirkulacija krvi se smanjuje i prirodna proizvodnja kolagena i elastina usporava, uzrokujući gubitak čvrstoće i elastičnosti kože. Zbog smanjenja broja lojnih žlijezda (što smanjuje proizvodnju masnih tvari) koža postaje značajno suša.

Prvobitno, bore smijalice pojavljuju se oko očiju, no s vremenom se produbljuju i postaju trajne. Taj prirodan proces starenja kreće iz unutra prema van, ali se ubrzava pod utjecajem vanjskih faktora kao što su UV zračenje (bilo od sunca ili iz solarija), djelovanje klima uređaja, stres, utjecaj slobodnih radikala (onečišćenje zraka) te stimulansi – alkohol i cigarete.

IZDVOJENE USLUGE POLIKLINIKE RIBNJAK

DERMATUDE META TERAPIJA

Proces starenja kože značajno se može usporiti, a znakovi starenja se vidljivo mogu smanjiti. Inicijalno, prirodni procesi pomlađivanja se moraju potaknuti u koži, što povećava stvaranje kolagena i elastina te cirkulacije. Uz to, nedostaci kože trebaju se nadopuniti vanjskim tretmanima koji sadrže aktivne sastojke.

Dermatude Meta terapija jedina je metoda tretiranja kože koja uključuje oba aspekta: poboljšanje prirodnih procesa u koži uz vanjsku primjenu aktivnih sastojaka u vidu specijalnih seruma. Ovaj dvostruki efekt utječe na sve uzroke starenja kože.

Dermatude Meta terapija je najsigurnija i najprirodnija metoda u kategoriji minimalno invazivnih metoda. Napredan digitalni uređaj s preciznom komponentama jamči optimalne rezultate bez rizika ili oštećenja kože te bez stvaranja ožiljaka. Vodeći dermatolozi svijeta smatraju Dermatude Meta terapiju učinkovitom i sigurnom.

ANTI-AGE FORMULA

Dermatude Meta terapija uključuje stvaranje nevidljivih mikro-perforacija u koži na bezbolan način. Rezultat toga je aktivacija prirodnih procesa obnavljanja kože te proizvodnja kolagena i elastina koji popravljaju mikro-perforacije. To vlastito obnavljanje kože je stopostotno prirodan način obnavljanja.

Vaša koža postaje čvršća i vraća joj se elastičnost. Sitne linije i bore vidljivo bivaju smanjene, smanjuju se i pore, a cirkulacija se pojačava pa je i sveukupno stanje kože poboljšano. Dermatude Meta terapija pomaže ponovnoj aktivaciji onoga što je kože izgubila tijekom vremena. Vaše lice izgledat će svježije i mlađe.

PREDNOSTI DERMATUDE META TERAPIJE

  • Bezbolan tretman
  • Skraćeno vrijeme tretmana
  • Odmah vidljivi rezultati
  • Bez anestezije
  • Kratko vrijeme oporavka
  • Možete nositi šminku 24 sata nakon tretmana

ŠTO TRETIRAMO DERMATUDE META TERAPIJOM?

Dermatude Meta terapija poboljšava izgled Vaše kože i umanjuje znakove starenja cijelog lica, vrata i dekoltea, kao i specifičnih regija i bora. U kombinaciji s ostalim tretmanima i kozmetikom postižu se najbolji rezultati.

Dermatude Meta terapijom možemo tretirati:

  • Cijelo lice
  • Bore
  • Vrat
  • Dekolte regiju

OSTALI TRETMANI U ODNOSU NA DERMATUDE

Neinvazivni tretmani u odnosu na Dermatude Meta terapiju

Obične kreme

Koža ima zadatak čuvanja ostatka tijela, služi kao barijera između našeg tijela i štetnih utjecaja okoline. No, to znači i da kreme koje koristimo također imaju poteškoće pri apsorpciji u tijelo. Potvrđeno je da zapravo manje od 0.3% aktivnih sastojaka krema prodire dovoljno duboko i utječe na promjene u stanicama. Ostalih 99.7% ne dopire dalje od epidermisa, koji je uglavnom sastavljen od mrtvih stanica kože.

Dermatude Meta terapija

S Dermatude Meta terapijom buši se takozvani bazalni sloj kože. To znači da se aktivni sastojci apsorbiraju u daleko većoj mjeri; ne manje od 83% aktivnih sastojaka krema koje nanosimo upija se u kožu nakon Dermatude Meta terapije.

Aktivni sastojci koje tada nanosimo prodiru u dublje slojeve kože, točno do mjesta gdje se formiraju nove stanice i gdje su sastojci krema najkorisniji.

IGLIČNI ROLERI

Iglični roler je cilindar s iglama koji se okreće po koži. Naše lice nije ravna ploha, već sadrži neravnine. Zbog toga, sve iglice rolera ne prodiru u kožu na istu dubinu. Uz to, pritisak rolera za vrijeme tretmana varira. Pod prevelikim pritiskom iglice prodiru preduboko što može rezultirati ožiljcima i hrapavošću kože. Premalen pritisak ne postiže dobar učinak, jer iglice ne prodiru dovoljno duboko. Iglični roler također radi značajno manje mikro-perforacija zbog ograničenog broja iglica. Uz to, nije moguć ciljan tretman pojedinih bora, i umjesto preciznih rupica, roler oštećuje kožu malim V-rezovima.

DERMATUDE META TERAPIJA

Prednost Dermatude Meta terapije u odnosu na iglični roler nije samo aktivacija regeneracije stanica, već i unos aktivnih sastojaka u kožu tijekom tretmana prije nego se koža zatvori. Uz to, ovaj tretman je precizniji i detaljniji. Mikro-perforacije dopuštaju preciznu kontrolu dubine i udaljenosti i imaju veću gustoću. Tijekom tretmana, ovaj uređaj radi ne manje od 1.800 mikro-perforacija kože na bezbolan način. Aktivni sastojci bivaju unošeni tijekom tretmana. Dermatude Meta terapija ima mogućnost tretiranja i specifičnih bora.

MICRONEEDLE TRETMANI

Dubina ulaska igle tijekom tretmana od izuzetne je važnosti za optimalan rezultat. Frakcijska terapija se radi s analognim uređajem koji nema mogućnost korigiranja dubine ulaska igle prilikom tretmana u odnosu na otpor kože. Gustoća perforacije je također bitna. Microneedle tretman obavlja se uređajima koji nemaju vodilice, te igle se mogu pokretati bočno, uzrokujući traume na koži. Zbog toga, perforacije bivaju vrlo neprecizne.

DERMATUDE META TERAPIJA

Ispravna dužina igle nužna je za optimalan učinak. U Dermatude Meta terapiji, igla prodire kroz bazalni sloj stanica koji, kad se aktivira, pojačava proizvodnju kolagena i elastina bez rizika za razvoj potkožnih ožiljaka. Zbog toga, Dermatude Meta terapija je sigurnija i efektivnija bez neželjenih posljedica kod ponovljene primjene.

Druge metode tretmana dubljih slojeva kože zahtijevaju značajan vremenski period za oporavak zbog potrebnih injekcija, oštećenja i krvarenja. S Dermatude Meta terapijom nema vidljivih oštećenja kože. Moći ćete se vratiti dnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana i nošenju šminke već sljedeći dan.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.