Dermapen2018-11-02T15:07:17+00:00

DERMAPEN

ZA LIJEPU KOŽU

O DERMAPENU

Dermapen predstavlja standard usluga tzv. anti–aging procedura. Radi se o automatskom uređaju koji koristi mikroiglice stvarajući sitne ubode na koži. Ova napredna tehnologija omogućuje dozirano i filigranski točno prodiranje iglica, dok ubodi potiču regeneraciju. To znači pojačano stvaranje kolagena, osnovnog sastojka naše kože!

Automatizirani pokreti dermapena izazivaju tek blagu nelagodu, ali ne i bol. Kod osjetljivijih osoba, dovoljno je koristiti anestetsku kremu prije tretmana.

Dermapen je idealan u kombinaciji s matičnim stanicama ili autolognom kondicioniranom plazmom (PRP), jer se na taj način postiže maksimalan učinak pomlađivanja kože. Procedura se može ponoviti u više navrata, samostalno ili uz aplikaciju matičnih stanica.

Pogledajte što naša poznata glumica Matija Prskalo kaže o Dermapen tretmanu u Poliklinici Ribnjak

IZDVOJENE USLUGE POLIKLINIKE RIBNJAK

KOMBINACIJA DERMAPEN TRETMANA I PLAZME

Primjena matičnih stanica danas je standard primjene u nekoliko medicinskih grana. U Poliklinici Ribnjak, uz primjenu u ortopediji, svakodnevna je upotreba matičnih stanica i u estetskim tretmanima.

Plazma kao sastojak naše krvi, sadrži krvne stanice trombocite, bogate faktorima regeneracije. Njihova lokalna primjena, dokazano potiče regeneraciju tkiva, u ovom slučaju kolagena i elastina. Tako možemo  iskoristiti biološki potencijal našeg organizma, na potpuno siguran, bezbolan i efikasan način.

Za prve rezultate potrebno je pričekati otprilike 4 tjedna, koliko je potrebno za stvaranje novog kolagena i elastina. Potom, iz dana u dan, proces pomlađivanja postaje vidljiv i omogućuje sjaj vašoj koži.

  • Bore
  • Ožiljci lica i tijela
  • Problematičan ten
  • Prisutnost akni
  • Strije
  • Hiperpigmentacije, samo su neke od indikacija za ovaj visoko učinkoviti tretman.

REZULTATI

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas i saznajte sve o kvaliteti naših usluga, naših liječnika i cijenama.