O DERMAPENU

Dermapen predstavlja standard usluga tzv. anti–aging procedura. Radi se o automatskom uređaju koji koristi mikroiglice stvarajući sitne ubode na koži. Ova napredna tehnologija, omogućuje dozirano i filigransko točno prodiranje iglica, dok ubodi potiču regeneraciju. To znači pojačano stvaranje kolagena, kao osnovnog sastojka naše kože!

Automatizirani pokreti dermapena izazivaju tek blagu nelagodu, ali ne i bol. Kod osjetljivijih osoba, dovoljno je koristiti anestetsku kremu prije tretmana.

Dermapen je idealan u kombinaciji sa matičnim stanicama (autologna kondicionirana plazma ili PRP) jer se na taj način postiže maksimalan učinak pomlađivanja kože. Procedura se može ponoviti u više navrata, samostalno, ili sa aplikacijom matičnih stanica.

KOMBINACIJA DERMAPEN TRETMANA I PLAZME

Primjena matičnih stanica danas je standard primjene u nekoliko medicinskih grana. U Poliklinici Ribnjak, uz primjenu u ortopediji, svakodnevna je upotreba u estetskim tretmanima.

Plazma kao sastojak naše krvi, sadrži krvne stanice trombocite, bogate faktorima regeneracije. Njihova lokalna primjena, dokazano potiče regeneraciju tkiva, u ovom slučaju kolagena i elastina. Tako možemo  iskoristiti biološki potencijal našeg organizma, na potpuno siguran, bezbolan i efikasan način.

Za prve rezultate potrebno je pričekati otprilike 4 tjedna, koliko je potrebno za stvaranje novog kolagena i elastina. Potom, iz dana u dan, proces pomlađivanja postaje vidljiv i omogućuje sjaj vašoj koži.

  • Bore
  • Ožiljci lica i tijela
  • Problematičan ten
  • Prisutnost akni
  • Strije
  • Hiperpigmentacije, samo su neke od indikacija za ovaj visoko učinkoviti tretman.

REZULTATI

Naručite se putem obrasca

Unesite svoje podatke i opišite svoje potrebe. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Naručite se!