Inteligentnim treningom do zdravlja

Body & Mind Studio

Trening studio kojeg odlikuje mirnoća, preciznost, prisutnost i svjesnost. U ovom se studiju u intimnoj atmosferi provode različiti Body & Mind programi (Pilates, yoga, DNS, Flow, Ballet) namijenjeni rekreaciji i sportu, kineziterapijski programi te programi za trudnice i rodilje. Ovi programi posebnu pozornost daju kvaliteti kretanja, povezanosti daha i pokreta, bivanju u trenutku kroz povećanje pažnje te kontrole tijela i uma.

Njihov cilj je učiti vas, voditi i podržavati u ostvarenju svih vaših tjelesnih i mentalnih potencijala te tako zajednički sa vama, kreirati sretniji i zdraviji život.

Filozofija Body & Mind Studija odraz je promišljanja, znanja, iskustva i osobnog razvoja te je kao takva utkana u njihov rad. Tim vrhunskih stručnjaka na različitim područjima, ujedinjenih pozitivnom energijom, ljubavlju prema poslu te težnjom ka savršenstvu, zajednički stvaraju unikatne Body & Mind programe sa velikim postignućima.

Body & Mind predstavlja centre ekskluzivnih interijera i ekskluzivne usluge. Iako bazirani na istom poslovnog konceptu i filozofiji treninga, nude različite programe, koje se provode u različitom tipu centara sa različitim alatima i svrhom, a sve kako bi odgovorili svim potrebama suvremenog čovjeka. Body & Mind namjenjen je klijentima koji traže kvalitetu, znanje, brigu i cijelovit doživljaj koji čine njihovi interijeri, tim, pristup i vizija. Body & Mind predstavlja uslugu sa potpisom.

Više na Body & Mind stranici